ReTV : Ziņas

Mini hotdodziņi - gan bērnu ballītēm, gan uzkodām pieaugušajiem

Pārsteidz negaidītie viesi, bet īsti nav nekā, ar ko pacienāt? Bērnu dzimšanas dienas ballīte? Pasēd...

Bezgalīgu virtuves izvirtību laiks. Kraukšķīgās kartupeļu pankūkas, kas paliks atmiņā

Kartupeļu talka, tirgus vai dāsna ome rudenī virtuvē var ievest bezgalīgās izvirtības. Vārīti, cepti...

Plūmju džems pēc negaisa un vēja

Pēc kārtējā negaisa zeme piebirusi pilna ar plūmēm visdažādākajās violetās nokrāsās. Vējā sapurināti...

Nezinātājs neiedomāsies! Sāļās kabaču vafeles

Rudens ne tikai tuvojas aullēkšiem, bet arī pienes pilnu māju un tirgu ar dārza veltēm. “Nu, paņem t...

Aizstāj brokastu sviestmaizes ar ātro banānmaizi

Sāļas vai saldas brokastis - ko labāk izvēlies tu? Apnikušas sviestmaizes? Pagatavo banānmaizi, rotā...

Noklīdusī govs. Mafins ar saldo pārsteigumu

Šis kalorijām bagātais gardums neatstās it nevienu saldummīli vienaldzīgu. Kūciņas, bulciņas, mafini...

Ja multivārāmajam katlam un ugunskurā ceptiem kartupeļiem būtu bērns

Mūsdienās plašas gatavošanas iespējas paver multivārāmais katls, kurā iekšā saliec visu, ko vien kār...

Tievās līnijas kombo. Cepumi no tā, kas virtuvē

Kārais zobs atkal prasa saldumus, bet jāievēro tievā līnija, jo vasara nav beigusies? Padari veselīg...

Brokastu “pica”. Ātrāk, kā uzvārīt olas

Brokastīs kārtējais olu kultenis, vārītas olas vai sviestmaizes? Gribas iesākt rītu ar ko garšīgu, ā...

Labais pēcsvētku draugs smūtijs

Patiesībā jau smūtijs tāds kokteilis vien ir. Un noteikti nav baudāms tikai pēcsvētku dienās. Reizēm...

Iesāc svētkus ar bērnības garšu. Rabarberu plātsmaize

Bērnība, dārza veltes un gaisā virmojošs patīkams aromāts - tas, ar ko man asociējas rabarberu plāts...

Libānas ēdieni latvieša virtuvē

Gan jau būsiet ko dzirdējuši par žurnālistes Lindas un daktera Hosama Abu Meri ģimenes pavārgrāmatu...

Kā pagatavot pieneņu medu

Pienenes ir ziedi, kuri vēsta par vasaras iestāšanos, ilgi gaidīto silto gaisu un patīkamajiem saule...