LANCORI ķiploku garšvielas no Latvijas

LANCORI ir ģimenes uzņēmums no Madonas novada Liezēres pagasta, kas nodarbojas ar ķiploku audzēšanu un pārstrādi. Ģimene paši savā saimniecībā audzē ekoloģiskus ziemas ķiplokus, kuri izceļas ar ziemeļu stipro un piesātināto garšu, kas ir daudz izteiktāka, kā ķiplokiem dienvidu reģionos.

LANCORI galvenā doma ir atvieglot ķiploka lietošanu ikdienā. Lai šo spēcīgo garšu un piesātināto aromātu varētu baudīt visu cauru gadu, uzņēmums tos pārstrādā ķiploku pulverī un granulās. Vairs nav jāuztraucas par ķiploka mizošanu un smalcināšanu, kā arī par to uzglabāšanu. Ģimene ir atradusi izcilo recepti spēcīgām, ņiprām un stiprām, aromātiskām ķiploku garšvielām.

Nobaudi LANCORI ķiploku garšvielas, lai izjustu Latvijas stipro garšu! 

BAUDI LATVIJAS ĶIPLOKA STIPRO GARŠU VISU CAURU GADU!

Svaiga ķiploka uzglabāšanai ir dažādi nosacījumi, un nereti mājas apstākļos tos neizdodas saglabāt ilgāku laiku. Ķiploku garšvielas tavā garšvielu skapītī neprasīs rūpes, un tu vienmēr būsi drošs, ka receptē nepieciešamais ķiploks ir tepat rokas stiepiena attālumā, un tas būs izcilā kvalitātē. Tīrs ķiploks kaltētā veidā pieejams četrās frakcijās- ĶIPLOKU PULVERIS, DRUPINĀTI ĶIPLOKI, ĶIPLOKU GRANULAS UN ĶIPLOKU PĀRSLAS. Jāmin, ka DRUPINĀTI ĶIPLOKI ir visiecienītākie, jo tā ir maza ķiploka granuliņa, kas derēs gandrīz katram ēdienam, ko gatavosi- gan mērcēm, gan salātiem, gan gaļas un dārzeņu ēdieniem, arī sautējumiem un visu veidu salātiem. To varētu teikt arī par ķiploku pulveri, atšķirība vien tāda, ka pulvera garša ievilksies visa ēdienā, un ķiploku nevarēs ar aci redzēt, tikai just- turpretim drupinātu ķiploku varēs arī nedaudz “uzkost”,jo tas būs redzams mazas granuliņas veidolā. ĶIPLOKU GRANULAS vairāk izmantotas buljonu pagatavošanā, marinādēs un sautējumos, kā arī sāļajās putrās, bet ĶIPLOKU PĀRSLAS iecienītas zivju un gaļas kūpināšanā.

ĶIPLOKU GARŠVIELU MAISĪJUMI IKDIENAS MALTĪTEI

LANCORI sortimentā ir garšvielu maisījumi, kas noderēs katru dienu. 

ĶIPLOKSĀLS sastāvā ir kaltēts ķiploks un Himalaju rozā sāls – tas noteikti ir veselīgāks un garšīgāks par sāli, ko lieto ikdienā. Tā kā pipars un sāls ir visbiežāk izmantotās garšvielas, tad ĶIPLOKPIPARSĀLS noteikti būs tas, kas visbiežāk piestāvās tavai ikdienas maltītei. Krāsnī cepti dārzeņi vai gaļas ēdieni, sautējumi vai olu ēdieni, zupas vai salāti- tas viss taps baudāmāks ar ķiplociņa pieskārienu.

DILLĀDE ir maigs ķiploka un dilles sajukums bez sāls. Vislabākā ķiploka-krējuma mērcīte izdosies, ja tavā virtuvē būs dillāde! 

Garšvielu maisījums JAUDĪGAIS ir bez sāls, taču tur ir četru veidu pipari, kas sajaukumā ar ķiploku veido spēcīgi asu garšu. Šī garšviela dos pikantumu tavai ikdienas soļankai vai lieliski piestāvēs dažādiem Āzijas virtuves ēdieniem. Ja patīk asi ēdieni, tad JAUDĪGAIS noteikti iederēsies tavā garšvielu plauktiņā.

VISPIRKTĀKĀ GARŠVIELA

Vispirktākā garšviela LANCORI pārliecinoši ir PERSILĀDE, kuras sastāvā ir kaltēts ķiploks, kaltēts pētersīlis un Himalaju rozā sāls. Persilādi izmanto gan gatavojot ēdienu, gan kā galda garšvielu, ja maltītei “kaut kā pietrūkst”. Mūsu persilādes noslēpums, protams, ir ķiploks- to izmantojam vairāk kā standarta persilādes receptūrās. Universāla garšviela, kas nepieciešama katrā virtuvē!

GARŠĪGU IKDIENAS MALTĪŠU NOSLĒPUMS IR ATKLĀTS- LANCORI GARŠVIELAS! 😊

Garšvielas iespējams iegādāties internetveikalā www.lancori.lv

Meklē LANCORI facebook- Lancori ķiploki un Instagram- @lancori.kiploki, un seko aktuālajiem jaunumiem!

Vienmēr sniegsim atbildi uz Tavu jautājumu – [email protected]